Πολιτική Επιστροφών

Ακύρωση Παραγγελίας

Αν θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας , πριν ακόμη αποσταλεί το προϊόν , τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί µας στο τηλέφωνο 2541021571 καθημερινά 9.00 π.µ έως 14.00 µ.µ

Δικαίωμα Υπαναχώρησης/Επιστροφής προϊόντων

Ο καταναλωτής έχει στη διάθεση του προθεσμία 14 ημερών για να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε για οποιονδήποτε λόγο, ακόμα και αναίτια και να ζητήσει αντικατάσταση η επιστροφή χρημάτων.

Στην περίπτωση αυτή ο καταναλωτής θα επιβαρύνεται εξολοκλήρου µε τα έξοδα αποστολής. Η προθεσμία αυτή ισχύει σε όλα τα κράτη µέλη της ευρωπαϊκής ένωσης.

Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε µμεταφορική η courier εταιρεία επιθυμείτε, µε εξαίρεση τα ΚΤΕΛ και το απλό ταχυδρομείο(ΕΛΤΑ) , καθώς τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά εσάς. Προτιμώνται οι ιδιωτικές εταιρείες courier που συνεργαζόμαστε, διότι αν επιλέξετε άλλες μεταφορικές εταιρείες δεν μπορούμε να παρέχουμε καμία εγγύηση για τους χρόνους παραλαβής των προϊόντων που µας επιστρέφεται.

Προσοχή :Δεν θα παραλάβουμε κανένα προϊόν, αν κατά την παραλαβή του µας ζητηθεί να πληρώσουμε τα μεταφορικά ή να χρεωθούμε το αντίστοιχο ποσό.

Διαδικασία Υπαναχώρησης / Επιστροφής προϊόντων

Αν ο λόγος επιστροφής αφορά σε δικό µας λάθος ή αποστολή ελαττωματικού προϊόντος ,
τότε τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής τα χρεώνεται εξολοκλήρου η επιχείρηση µας ,εφόσον αυτή γίνει µε τις ιδιωτικές εταιρείες που συνεργαζόμαστε.

Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για να θεωρηθεί ελαττωματικό ένα προϊόν θα πρέπει να έχει εμφανές κατασκευαστικό λάθος. Προϊόντα τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί και έχουν φθαρεί μετά την αγορά τους δεν θεωρούνται ελαττωματικά.

Οπότε , αν κατά τον έλεγχο προκύψει ότι το προϊόν δεν είναι ελαττωματικό τότε σας το επιστρέφουμε και επιβαρύνεστε τα µμεταφορικά.

Επίσης πριν µπείτε στην διαδικασία επιστροφής ,καλέστε µας στο 2541021571 για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες.

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή του προϊόντος και να σας επιστραφούν τα χρήματα,
πρέπει το προϊόν να αποσταλεί στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε, χωρίς φθορές ,χωρίς κανένα ελάττωμά ,εντός της συσκευασίας του, να φέρει τα “ταµπελάκια” του και να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έντυπα που να αποδεικνύουν την αγορά από το κατάστηµα µας.

Οφείλετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής πώλησης και τα στοιχεία κατάθεσης (όνομα τράπεζας ,δικαιούχος λογαριασμού και IBAN).

Σε περίπτωση που η αγορά έχει γίνει µε πιστωτική κάρτα θα πρέπει απαραίτητα να επιδεικνύετε το πρωτότυπο του αποκόμματος που εκδόθηκε από το τραπεζικό τερματικό.

Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται στο φυσικό µας κατάστημα Imelde Bags στη διεύθυνση
Σµύρνης 16 τκ. 67131 Ξάνθη.

Η επιστροφή των χρημάτων ( αν έχει υπάρξει πληρωμή ) θα γίνει εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος στον τραπεζικό λογαριασμό που µας έχετε υποδείξει κατόπιν επικοινωνίας

Προσοχή :Ενδέχεται να υπάρξει χρέωση τραπεζικών εξόδων από την τράπεζα που συνεργάζεστε.

Ειδικοί όροι επιστροφής /υπαναχώρησης

Εκπτωτικά Προϊόντα
Δεν γίνονται αλλαγές, ούτε επιστροφή χρημάτων σε προϊόντα που έχουν αγοραστεί µε έκπτωση από 50% και άνω ,όπως επίσης και σε προσφορές

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο info@imeldebags.gr και στο τηλέφωνο 2541021571 για ερωτήσεις σχετικά με επιστροφές χρημάτων και επιστροφές.